# Biografie

Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde (Geboren op 7 Augustus 1989 in Enschede) was vanaf jongs af aan altijd al bezig met muziek. Ik 2007 bracht hij zijn eerste single uit en in 2011 ontving hij zijn eerste platina plaat voor de verkoop van meer dan 30.000 singles.

In de jaren die daarop volgde bracht hij diverse singles uit en won hij het programma Beat-it op SBS6. Maikel heeft inmiddels in vele voorprogramma’s mogen staan met artiesten als: Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit, Tino Martin en vele anderen.

Een opvallende wending in 2023 met de release van 'Amsterdammertje', een feesthit die het erg goed doet in de kroegen en feesttenten. In 2024 blijft Maikel ten Voorde de trend voortzetten met de release van nieuwe singles.

Buiten de schijnwerpers van het podium is Maikel sinds 2021 gelukkig getrouwd met Larissa, met wie hij drie gezonde dochters heeft.

Maikel op jou feestje?

Garandeer een geweldige sfeer en boek Maikel voor jou evenement! Zing mee met Hollandse klassiekers, Engelse Hits of laat je ontroeren door prachtige ballads. Met een veelzijdig repertoire weet hij van ieder optreden een succes van te maken!

Doe een aanvraag